fbpx

Expoziția „The Art Of Banksy – Without Limits” ajunge și în Miami, la Ice Palace Studios.

Sărbătorește lumea misterioasă a lui Banksy în Miami, începând cu 14 ianuarie 2022.

Considerat unul dintre cei mai valoroși artiști, popularitatea artistului graffiti nu poate fi negată. Expoziția „The Art Of Banksy – Without Limits” prezintă peste 155 de lucrări ale artistului, inclusiv opere de artă originale, printuri, fotografii, sculpturi, instalații, picturi murale și multe altele. Unele dintre lucrările sale sunt reproduse cu atenție cu tehnica stencil special pentru expoziție.
Un videoclip documentarul oferă vizitatorilor o perspectivă asupra vieții și operei sale, toate prezentate într-un mod unic aşezat în fiecare oraş. Spectacolul promite o experiență cu adevărat impresionantă și este un „Must see” pentru a celebra arta lui Banksy.

Unii îl consideră un fars, în timp ce alții, un geniu artistic. Pe tot globul, este clar că toată lumea este de acord că popularitatea lui Banksy nu poate fi negată.

După ce a expus cu succes la peste 1 milion de vizitatori în mai multe orașe la nivel global,inclusiv Istanbul, Amsterdam, Melbourne, Anvers, Berlin, București, Cluj, Budapesta, Riad, Viena și Varșovia. Expoziția „The Art Of Banksy – Without Limits”este renumită pentru instalarea sa unică în fiecare locație, asigurând o experiență nouă și inovatoare pentru fiecare vizitator.

Miami este un centru interesant pentru artă și cultură, cu cartiere de artă la modă care atrag localnici cu aspect cool și străini curioși pe tot parcursul anului și faimos pentru Celebrul Art Basel din Miami. Arta lui Banksy va fi o altă mare atracție pentru curioșii căutători de artă.

Locația pentru The Art of Banksy se află în inima orașului la Ice Palace Studios.

Meniu