fbpx

Tiësto și Don Diablo la Don’t Let Daddy Know in Romania pe 15 Decembrie

Iarna aceasta la București vine cu un nou concept internațional de evenimente cu muzică dance – Don’t Let Daddy Know . Primul eveniment  va avea loc pe 15 Decembrie la RomExpo, Pavilionul B1.

#DLDK aduce un line-up de talie modială: Tiësto, Don Diablo, Bassjackers, Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox, The Him și Todd Helder. Biletele s-au pus în vânzare pe www.dldk.com/romania.

Ceea ce a început acum 6 ani în Ibiza, a devenit astăzi un fenomen cunoscut în lumea-ntreagă, cu evenimente în mai mult de 18 țări. Brandul Don’t Let Daddy Know are mii de fani la nivel mondial și are o reputație din a crea un sentiment unic, chiar și în cele mai mari locații.

După ce a sărbătorit aniversarea de 6 ani la Ziggo Dome din Amsterdam la începutul lunii martie și a organizat ediții în Marea Britanie, Chile, Tailanda, Myanmar și Spania în acest an, a sosit momentul lansării primei ediții în România. Cu cei mai mari DJ din lume, printre care Tiësto și Don Diablo și cu o locație impresionantă precum RomExpo București, cu o capacitate de peste 12.000 de persoane, DLDK va stabili noi standarde cu acest show unic. DLDK România face parte din “Don’t Let Daddy Know World Tour 2018”. Turneul cuprinde orașe mari, precum Amsterdam, Santiago de Chile, Manchester, Yangon, Madrid sau Bangkok.

Biletele sunt la vânzare acum via http://bit.ly/dldk-romania.

Don’t Let Daddy Know Romania:
Data: December 15
Ore: 19.30 – 04.30
Locație: RomExpo Pavilionul B1
Line-up: Tiësto, Don Diablo, Bassjackers, Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox, The Him și Todd Helder
Site oficial: www.dldk.com

Despre Don’t Let Daddy Know (DLDK)

În doar 6 ani, DLDK a devenit unul dintre cele mai renumite concepte de evenimente cu muzică dance din industrie. Conceptul s-a extins în peste 18 țări, inclusive în Chile, Tailanda și India. Combinația dintre artiștii de top și producția inovatoare oferă fanilor genului o experiență unică, memoriabilă. Oamenii din întreaga lume vin la evenimente cu steagurile țării de proveniență pentru a crea impresia că “suntem cu toții o mare familie”. Dincolo de evenimente, brandul Don’t Let Daddy Know are și o casă de discuri numită #DLDKMUSIC și o linie de merchendise de succes. Don’t Let Daddy Know aparține E&A Events.

Mai multe informații:
Site: http://www.dldk.com
Facebook: https://www.facebook.com/dontletdaddyknow
https://www.facebook.com/events/338945236670340/
Twitter: https://twitter.com/dldk_official
Instagram: http://instagram.com/dontletdaddyknow

Meniu