fbpx

Masha și Ursul din nou în turneu în luna mai

Cele mai îndrăgite personaje de desene animate revin în turneu în luna mai. De data aceasta au pregătit o poveste misterioasă, amuzantă și distractivă pentru toată familia. Toate personajele animate prin viață din nou într-un spectacol de teatru pe scenă. Copiii vor avea ocazia să cânte, să danseze și să descopere o poveste misterioasă alături de personajele lor favorite, Masha și Ursul!

Te așteptăm în Bacău pe 11 mai, în București pe 12 mai și în Cluj Napoca pe 18 mai.

Biletele pot fi cumpărate de pe Eventim.ro și de la casele de bilete- https://www.eventim.ro/ro/bilete/masha-si-ursul-bucuresti-sala-palatului-1114720/performance.html

Inspirat dintr-un basm popular, „Masha și Ursul” a fost tradus în 25 de limbi diferite și este difuzat în peste 120 de țări. Desenul animat este în primele zece cele mai vizionate canale de Youtube din lume, fiind de asemenea disponibil şi pe Netflix, HBO și NBC Universal.

Desenul animat prezintă povestea unei fetițe numite Masha și a părintelui ei – Ursul, care încearcă să o țină departe de năzbâtii. Masha trăiește în pădure alături de cățelul, capra și porcul ei și este o fetiță neastâmpărată, gurmandă, plină de inițiativă și de energie, a cărui scop principal este să se amuze și să profite de viață. Îi place tot ce e dulce, îi place să pună mână pe orice, să se joace cu trofeele și cupele prietenului ei, ursul, să se joace cu mingea, să sară în apă și să pună o mulțime de întrebări.

Meniu