fbpx

Expoziția “THE ART OF BANKSY: WITHOUT LIMITS” se deschide la BANGKOK

 

EXPOZIȚIA INTERNAȚIONALĂ  “THE ART OF BANKSY: WITHOUT LIMITS”
SE DESCHIDE LA BANGKOK

Bangkok se alătură listei tot mai numeroase de orașe din întreaga lume care găzduiesc o expoziție ce celebrează creativitatea și mesajele renumitului și faimosului artist stradal britanic anonym, Banksy.

Fanii artistului britanic Banksy, aclamat și provocator pot acum să experimenteze îndeaproape operele sale iconice, deoarece expoziția The Art of Banksy: „Without Limits” se deschide la Bangkok, în perioada 26 octombrie 2022 – 31 ianuarie 2023, la Muzeul de Artă Contemporană (MOCA BANGKOK).

Expoziția – construită la comandă pentru a se potrivi locului de desfășurare – include mai multe zone experiențiale și peste 150 de lucrări ale artistului, cum ar fi originale certificate, printuri, fotografii, litografii, sculpturi, picturi murale și instalații de video mapping create doar pentru acest turneu.

The Art of Banksy: „Without Limits” este un efort de colaborare între diverse organizații, King Power fiind sponsorul principal, cu sprijinul PlanB și nu numai. Nu ratați șansa de a aprecia de aproape operele de artă provocatoare ale artistului de stradă britanic și de a afla cu ochii voștri de ce, în ciuda mantiei sale de anonimat, are un public cult în întreaga lume. Biletele pentru spectacolul său din Bangkok vor fi disponibile prin ZipEvent și la MOCA BANGKOK. Vă rugăm să urmăriți în continuare actualizările de pe https://www.zipeventapp.com

Pornind de la succesul incredibil al expoziției The Art of Banksy: „Without Limits” în Europa, Orientul Mijlociu, Australia, Asia și SUA, expoziția vine pentru prima dată la Bangkok și va fi, de asemenea, primul spectacol din Asia de Sud-Est. Până în prezent, peste 1,2 milioane de persoane au vizitat expoziția în întreaga lume.

Considerat unul dintre cei mai valoroși și mai discutați artiști ai timpului nostru, popularitatea lui Banksy nu poate fi negată. Unele dintre operele lui Banksy sunt reproduse cu atenție cu tehnica sa de stencil special pentru expoziție, În plus, vizitatorii pot vedea o instalație murală realizată de o echipă de creație renumită, care aduce în mod autentic spiritul artei stradale într-o expoziție de interior.

Un documentar video oferă vizitatorilor informații despre viața și opera lui Banksy, toate acestea fiind prezentate într-un cadru unic. Spectacolul promite – și oferă – o experiență cu adevărat impresionantă și este un „must see” pentru a celebra sau a învăța despre arta sa. Printre alte elemente de interes se numără instalațiile „Dismaland” din parcul de distracții pop-up Bemusement Park din 2015 al lui Banksy, printurile „Flower Thrower” și „Kissing Coppers”, precum și sculptura „Phone Booth”. Alte surprize includ o secțiune dedicată activismului lui Banksy legat de imigranți și o „cameră a infinitului” care abordează politica. Vizitatorii sunt, de asemenea, invitați să se alăture spiritului activismului lui Banksy pictându-și propriul tricou cu spray, cu o donație de 2 dolari către organizația M.V. Louise Michel.

The Art of Banksy: „Without Limits” nu este o expoziție, ci o expoziție cu o filozofie, deoarece Banksy adoră să provoace, să șocheze și chiar să deranjeze societatea,”. „El o face cu umor și poezie, într-adevăr. Banksy are abilitatea unică de a exprima prin operele sale niște adevăruri pe care majoritatea oamenilor nu au curajul să le spună cu voce tare. Și, în zilele noastre, avem nevoie mai mult ca oricând să fim sinceri, empatici și grijulii unii cu alții. Iată ce face arta lui Banksy: are puterea de a uni oameni, idei, valori care pot schimba lumea în bine. Prin The Art of Banksy: „Without Limits”, misiunea noastră este de a prezenta adevărul despre arta lui Banksy și de a transmite mesajul său puternic în lume.”

The Art of Banksy: „Without Limits” a fost expusă cu succes în mai multe orașe internaționale, printre care Istanbul, Amsterdam, Melbourne, Anvers, Berlin, București, Cluj, Budapesta, Riad, Viena, Varșovia, Seul, Atlanta, Miami, Charlotte, Chile, Seattle, Mexico City. Expoziția este renumită pentru instalarea sa unică în fiecare locație, asigurând o experiență nouă și inovatoare pentru fiecare vizitator.

DESPRE “THE ART OF BANKSY: WITHOUT LIMITS”

Expoziția The Art of Banksy: „Without Limits” include peste 150 de lucrări de artă, inclusiv originale certificate, printuri, fotografii, sculpturi, instalații digitale, picturi murale și multe altele, create de Banksy, un anonim de renume internațional, considerat unul dintre cei mai valoroși și mai discutați artiști ai timpului nostru. Unele dintre operele lui Banksy sunt reproduse cu grijă cu tehnica sa de stencil special pentru expoziție, în timp ce un documentar video oferă vizitatorilor informații despre viața și munca sa, toate acestea fiind prezentate într-un cadru unic, adaptat la MOCA BANGKOK. Expoziția promite – și oferă – o experiență cu adevărat impresionantă și este o „vizită obligatorie” pentru a sărbători sau a învăța despre arta lui Banksy, care servește în mod constant drept subiect de conversație. Cu peste 1,2 milioane de vizitatori în străinătate.

DESPRE MOCA BANGKOK

MOCA BANGKOK, un muzeu privat de artă situat în apropiere de aeroportul Don Mueng, expune opere de artă inspirate de modurile tradiționale de exprimare thailandeze, alături de arta care a fost influențată de introducerea stilurilor și tehnicilor artistice occidentale. Muzeul oferă o perspectivă pătrunzătoare asupra Thailandei și a poporului său; aceste opere de artă reprezintă o declarație a creativității, credințelor și proceselor de gândire thailandeze. Cu 20.000 de metri pătrați de spațiu expozițional bine luminat, peste 900 de lucrări de rang important ale artei thailandeze moderne și contemporane.

DESPRE EVENTS

Condusă de Sorina Burlacu, events este una dintre cele mai importante companii de organizare de evenimente din Europa. Aducem divertismentul live la oameni și o facem cu glorie. Suntem deopotrivă strategici și inovatori, credem în a gândi și a face. Suntem imersați în cultura, relațiile și experiențele care evoluează în jurul muzicii și divertismentului. Suntem experți în platforme de comunicare pentru toate evenimentele live. De ani de zile, lucrăm cu mărci de consum care folosesc percepțiile noastre profunde de marketing și afaceri pentru a construi activități mai bune în afacerile lor. De neuitat! Așa facem noi! Pentru mai multe informații, vizitați www.events.ro

Meniu