fbpx

Expoziția „The Art Of Banksy – Without Limits” își continuă succesul din Atlanta la Charlotte!

Expoziția „The Art Of Banksy – Without Limits” își continuă succesul din Atlanta la Charlotte, din 25 februarie 2022.

După succesul incredibil în Europa și Australia, Expoziția „The Art Of Banksy – Without Limits”  se remarcă și în SUA, așteptând vizitatorii și in Charlotte.

Peste 1.000.000 de oameni au vizitat expoziția din întreaga lume. Considerat unul dintre cei mai valoroși artiști ai timpului nostru, popularitatea artistului graffiti nu poate fi negata.

Expoziția, The Art of Banksy: Without Limits, prezintă peste 155 de lucrări ale artistului, inclusiv lucrări de artă originale, printuri, fotografii, sculpturi, instalații, picturi murale și multe altele. Unele dintre lucrările sale sunt reproduse cu atenție cu tehnica lui de șablon special pentru expoziție. Un documentar video oferă vizitatorilor o perspectivă asupra vieții și operei sale, toate prezentate într-un cadru unic în fiecare oraș. Spectacolul promite o experiență cu adevărat impresionantă și este un „must see” pentru a celebra arta lui Banksy.

Fiind unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere din țară și cel mai mare oraș din Carolina de Nord, Charlotte atrage multă atenție pe scena națională. Un magnet pentru corporații, relocari, tineri și familii, orașul se confruntă cu o creștere rapidă în scenele sale culinare, artistice și culturale.

Locația expoziției va fi Silver Hammer Studios.

Meniu