fbpx

Expoziția „The Art of Banksy. Without Limits” în Viena!

23 Iulie – 4 Octombrie 2020
Sofiensäle, Marxergasse 17, Viena

Luni – Vineri 12:00 – 22:00
Sâmbătă – Duminică 10:00 – 22:00

Pentru a asigura distanțarea socială și pentru a oferi publicului cea mai bună experinență în deplină siguranță în cadrul expoziției, vor fi permise simultan în sala expoziției maximum 200 de persoane. Biletele împărțite pe ore de vizitare pot fi achiziționate în avans de pe www.oeticket.com și www.artofbanksy.at.

Când vine vorba despre arta stradală, nu există niciun dubiu: Banksy este probabil cel mai cunoscut și totodată misterios artist de graffiti din întreaga lume. Britanicul de aproximativ 40 de ani reușește să își țină în secret adevărata identitate. Însă, operele sale de artă nu doar cuceresc străzile, dar și casele de licitație din toată lumea. Cu un succes extraordinar, Banksy este considerat a fi unul dintre cei mai valoroși artiști stradali ai momentului.

Expoziția ”The Art of Banksy. Without Limits” ajunge la Viena unde vor fi expuse peste 100 de lucrări ale artistului – fotografii și print-uri, unele dintre ele fiind reproduse special pentru acest eveniment. În cadrul expoziției este inclus și un documentar care oferă detalii despre viața și munca sa, iar toate vor fi prezentate într-un decor unic. Expoziția propune o experiență cu totul și cu totul deosebită și este un ”must see” pentru a celebra arta sa și pentru a o duce mai departe către cât mai mulți oameni.

Plecând în anul 2016 din Istanbul și ajungând în Amsterdam, Paris, Berlin, Riyadh, Melbourne, Antwerp, București, Cluj, Budapesta și acum în Viena, expoziția include opere celebre precum graffiti “Girl with Balloon”, “Bomb Hugger”, “Police Kids”, “Pulp Fiction” și “Flower Thrower”.

Expoziția se poate vizita în perioada 23 Iulie – 4 Octombrie 2020 la Sofiensäle din Viena (Marxergasse 17).

Biletele pot fi achiziționate online de aici: https://www.oeticket.com/eventseries/2790890 și de la casa de bilete de la Sofiensäle.

Prețuri:

Adulți Luni – Vineri: 17 euro / Adulți în weekend: 19 euro
Elevi & Pensionari Luni – Vineri: 14 euro / Elevi & Pensionari în weekend: 16 euro
Copii (peste 7 ani) Luni – Vineri: 7 euro / Copii (peste 7 ani) în weekend: 9 euro
Familie (2 adulți + 2 copii) Luni – Vineri: 30 euro / Familie (2 adulți + 2 copii) în weekend: 35 euro

PREȚURI SPECIALE până pe data de 22 Iulie 2020:

Adulți Luni – Vineri: 13.5 euro / Adulți în weekend: 15 euro
Elevi & Pensionari Luni – Vineri: 11 euro / Elevi & Pensionari în weekend: 13 euro
Copii (peste 7 ani) Luni – Vineri: 5.5 euro / Copii (peste 7 ani) în weekend: 7 euro
Familie (2 adulți + 2 copii) Luni – Vineri: 24 euro / Familie (2 adulți + 2 copii) în weekend: 28 euro

O parte din profit va fi donată către cauza refugiaților din Siria printr-un business social din Austria – IPA Switxboard (http://switxboard.org/), afirmă Events.

Operele lui Banksy călătoresc peste tot în lume, atât în online prin milioane de share-uri pe rețelele de socializare, cât și în realitate sub formă de expoziții dintre care majoritatea sunt considerate neautorizate de către artistul britanic, având în vedere faptul că identitatea sa este un secret bine păzit. Cu toate aceastea, ele sunt primite cu căldură și au un succes enorm tocmai pentru că îi duc operele mai departe pentru a putea fi văzute de cât mai mulți oameni. Expoziția ”The Art of Banksy. Without Limits” este una dintre ele.

Meniu