fbpx

Expoziția „The Art Of Banksy: „Without Limits” în Seattle

Expoziția internațională „The Art Of Banksy: „Without Limits” își prelungește perioada de desfășurare în Seattle

Seattle este al patrulea oraș din SUA care sărbătorește creativitatea, mesajele
renumitului (și faimosului anonim) artist stradal britanic

SEATTLE – Fanii artistului britanic Banksy, aclamat și provocator, pot acum să experimenteze de aproape operele sale iconice, în cadrul expoziției The Art of Banksy: „Without Limits”, care va avea loc în Seattle, la Seattle Federal Reserve Building, în cadrul debutului său nord-american. Deschisă inițial la 1 iulie, expoziția își va prelungi acum perioada de desfășurare până la 11 septembrie 2022.

Expoziția – construită la comandă pentru a se potrivi spațiului de pe 2nd Ave – include mai multe zone experiențiale și mai mult de 155 de lucrări ale artistului, cum ar fi originale certificate, printuri, fotografii, litografii, sculpturi, picturi murale și instalații de video mapping create doar pentru acest turneu.

Biletele pornesc de la 20,30 dolari și sunt disponibile prin Feverup.com și ArtOfBanksy.com. Expoziția este deschisă zilnic între orele 10.00-19.00 miercuri, joi și duminică, și între orele 10.00-21.00 vineri și sâmbătă. Închis lunea și marțea.

Bazându-se pe succesul incredibil al expoziției The Art of Banksy: „Without Limits” în Europa, Orientul Mijlociu, Australia și Asia, expoziția a sărbătorit premiera americană în Atlanta în septembrie 2021, care a fost prelungită până în ianuarie 2022, și tocmai a încheiat un turneu de succes în Miami și Charlotte. Până în prezent, peste 1,2 milioane de persoane au vizitat expoziția în întreaga lume.

Considerat unul dintre cei mai valoroși și mai evazivi artiști ai timpului nostru, popularitatea lui Banksy nu poate fi negată. Expoziția The Art of Banksy: „Without Limits” este prezentată de eventS și SEE Global Entertainment. Mai mult de 20 de lucrări ale lui Banksy sunt reproduse cu atenție cu tehnica sa de stencil special pentru expoziție, inclusiv creația sa din martie 2021 „Escape”, care apare inițial pe închisoarea închisă Reading din Anglia, și „Pulp Fiction”, care prezintă asemănările starurilor filmului, Samuel L. Jackson și John Travolta, care arată banane în loc de pistoale. În plus, vizitatorii pot vedea o instalație murală personalizată, care aduce spiritul artei stradale într-o expoziție de interior.

Un documentar video le oferă vizitatorilor informații despre viața și munca lui Banksy, toate prezentate într-un cadru unic. Expoziția promite – și oferă – o experiență cu adevărat impresionantă și este o „vizită obligatorie” pentru a sărbători sau a învăța despre arta sa.

Printre alte elemente de interes se numără instalațiile „Dismaland” din parcul de distracții pop-up Bemusement Park din 2015 al lui Banksy, printurile „Flower Thrower” și „Kissing Coppers”, precum și sculptura „Death of a Phone Booth”.

„Vizitatorii vor găsi subiecte de conversație la fiecare colț al acestei expoziții, deoarece Banksy este un artist captivant și convingător pe care ne bucurăm să îl împărtășim cu publicul pentru prima dată în Seattle”, a declarat Martin Biallas, CEO al SEE Global Entertainment. „Unii îl consideră pe Banksy un farsor, iar alții îl consideră un geniu artistic – indiferent de perspectiva fiecăruia, la nivel mondial este clar că toată lumea este de acord că popularitatea și influența lui Banksy nu pot fi negate.”

„Banksy are o putere unică de a exprima declarații politice puternice cu poezie, energie și umor, precum și o capacitate neliniștitoare de a ajunge la miezul subiectului”, adaugă Biallas. „Orice locație în care se regăsește opera lui Banksy devine locul de văzut, iar în SUA acel loc este Seattle.”

Fondatorul expoziției, Kemal Gurkaynak, care se află în afara SUA și se consideră un susținător al lui Banksy, afirmă, de asemenea, capacitatea incredibilă pe care o are Banksy de a inspira conversații.

„The Art of Banksy: ‘Without Limits’ nu este o expoziție, ci o expoziție cu o filozofie, deoarece Banksy adoră să provoace, să șocheze și chiar să deranjeze societatea”, spune Gurkaynak. „El o face cu umor și poezie, într-adevăr. Banksy are abilitatea unică de a exprima prin operele sale niște adevăruri pe care majoritatea oamenilor nu au curajul să le spună cu voce tare. Și, în zilele noastre, avem nevoie mai mult ca oricând să fim sinceri, empatici și grijulii unii cu alții. Iată ce face arta lui Banksy: are puterea de a uni oameni, idei, valori care pot schimba lumea în bine. Prin The Art of Banksy: ‘Without Limits’, misiunea noastră este să prezentăm adevărul despre arta lui Banksy și să transmitem mesajul său puternic în lume.”

The Art of Banksy: „Without Limits” a fost expusă cu succes în mai multe orașe internaționale, printre care Istanbul, Amsterdam, Melbourne, Anvers, Berlin, București, Cluj, Budapesta, Riyadh, Viena, Varșovia, Seul și Atlanta. Expoziția este renumită pentru instalarea sa unică în fiecare locație, asigurând o experiență nouă și inovatoare pentru fiecare vizitator.

DESPRE „The Art Of Banksy: „Without Limits

Expoziția The Art of Banksy: „Without Limits”, prezentată de SEE Global Entertainment, include peste 155 de lucrări de artă, inclusiv originale certificate, printuri, fotografii, sculpturi, instalații digitale, picturi murale și multe altele, create de Banksy, anonimul de renume internațional, care este considerat unul dintre cei mai valoroși și mai discutați artiști ai timpului nostru. Unele dintre operele lui Banksy sunt reproduse cu atenție cu tehnica sa de stencil special pentru expoziție, în timp ce un documentar video oferă vizitatorilor informații despre viața și opera sa, toate acestea fiind prezentate într-un cadru unic, adaptat la clădirea Rezervei Federale din Seattle. Expoziția promite – și oferă – o experiență cu adevărat impresionantă și este o „vizită obligatorie” pentru a sărbători sau a învăța despre arta lui Banksy, care servește în mod constant drept subiect de conversație. Cu peste 1,2 milioane de vizitatori în străinătate, Seattle marchează cel de-al patrulea oraș din turneul nord-american al expoziției. Pentru bilete sau mai multe informații, vizitați ArtOfBanksy.com. #ArtOfBanksy

DESPRE SEE GLOBAL ENTERTAINMENT

Familia de companii SEE™ reprezintă cele mai bune companii de divertisment tematic. Colaborând cu marile studiouri de la Hollywood, companii de înregistrări, francize sportive și persoane legendare, SEE a devenit singura sursă de divertisment cu adevărat grozav și captivant. SEE este condusă de CEO-ul Martin Biallas, un veteran al Hollywood-ului de 30 de ani. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați SeeGlobalEntertainment.com și MartinBiallas.com.

DESPRE EVENTS

Condusă de Sorina Burlacu, eventS este una dintre cele mai importante companii de organizare de evenimente din Europa. Aducem divertismentul live la oameni și o facem cu glorie. Suntem deopotrivă strategici și inovatori, credem în a gândi și a face. Suntem imersați în cultura, relațiile și experiențele care evoluează în jurul muzicii și divertismentului. Suntem experți în platforme de comunicare pentru toate evenimentele live. De ani de zile, lucrăm cu mărci de consum care folosesc percepțiile noastre profunde de marketing și afaceri pentru a construi activități mai bune în afacerile lor. De neuitat! Așa facem noi!

Meniu