fbpx

Expoziția „The Art of Banksy – Without Limits” este un succes în Polonia, la Varșovia

Adorat de milioane de persoane pentru adevărul provocator din mesajele sale, pus la zid de critici pentru exact același lucru, Banksy, cel mai cunoscut artist graffiti din lume, a devenit, potrivit revistei Times, unul dintre cei mai influenți 100 de oameni de pe planetă, cu toate că este, încă, un personaj anonim. Există nenumărate speculații privind identitatea sa.

Expoziția „The Art of Banksy. Without Limits” și-a deschis porțile ajunge pentru prima dată în Polonia, la Varșovia pe data de 12 Februarie 2021.

Conține peste 100 de lucrări ale artistului – fotografii și print-uri, unele dintre ele fiind reproduse special pentru acest eveniment. În cadrul expoziției este inclus și un documentar care oferă detalii despre viața și munca sa, iar toate sunt prezentate într-un decor unic. Expoziția propune o experiență cu totul și cu totul deosebită și este un”must see” pentru a celebra arta sa și pentru a o duce mai departe către cât mai mulți oameni.

Expoziția se poate vizita în perioada 12 Februarie – 19 Septembrie 2021 Centrum Praskie Koneser, Plac Konesera, Varșovia.

O parte din profit va fi donată către Louise Michel Foundation pentru a sprijini cauza refugiaților din Siria, afirmă Events.

Meniu