fbpx

Expoziția „The Art Of Banksy – Without Limits” ajunge în premieră în USA, la Underground Atlanta

După succesul răsunător din Europa și Australia și Asia, Expoziția „The Art of Bankys – Without Limits” ajunge pentru prima oară în USA pentru o perioadă limitată de timp. Peste 1.000.000 de oameni din toată lumea au vizitat expoziția până acum.

Deschiderea a fost pe data de 3 Septembrie 2021 cu un public numeros. Expoziția din Atlanta promite o atmosferă incredibilă și urmează conceptul de bază „The Art of Banksy – Without Limits”: oferă un cadru cu totul și cu totul unic în fiecare oraș în care își deschide porțile pentru vizitatori. Astfel, publicul însetat sau curios de universul atipic al artistului stradal Banksy poate admira peste 155 de lucrări: originale, print-uri pe diferite tipuri de materiale, fotografii, sculpturi, murale, instalații fizice și digitale și un video mapping show care a fost creat special pentru această expoziția din Atlanta.

Expoziția „The Art of Banksy – Without Limits” va susține un tur prin mai multe orașe din Statele Unite ale Americii, urmând să fie anunțate următoarele date de deschidere pentru Miami și Charlotte.

Meniu