fbpx

Concertul LP va avea loc în luna septembrie a acestui an

Artista cu o voce inconfundabilă readuce hiturile îndrăgite de public pentru a patra oară în România!

UPDATE 2: 
 
Biletele neutilizate la concertul LP  din data de 26.09.2021 de la Arenele Romane se transformă până pe data de 5 octombrie 2021 în vouchere valabile 1 an de zile.
 
Toți cei care au achiziționat bilete la concertul LP din data de 26.09.2021 de la Arenele Romane și nu au putut participa din cauza măsurilor impuse de COMITETUL MUNICIPIULUI BUCUREȘTI PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ prin Hotărârea nr. 56 din 24.09.2021 sunt rugați să trimită un e-mail la contact@eventim.ro cu Subject ”Voucher Concert LP” până pe data de 5 octombrie 2021 pentru a transforma biletul în voucher cu valabilitatea de 1 an de zile.  
 
Mulțumim!
UPDATE:
În urma ultimelor prevederi adoptate în această seară, conform Hotărârii nr. 56 din 24.09.2021, participarea la concert este permisă strict persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
Copii care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani nu au obligaţia de a prezenta dovada vaccinarii sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2.
Copiii cu vârsta sub 5 ani au acces gratuit la eveniment în baza certificatului de naștere.

 

Ne bucurăm nespus să anunțăm faptul că amânarea a luat sfârșit. A fost o perioadă extrem de dificilă pentru noi toți. Însă avem convingerea că inconfundabila voce a artistei LP va topi toată această grea așteptare într-o clipită! Din aceste considerente, mulțumim publicului român pentru înțelegere și răbdare.” afirmă promoterul Events.

LP, vedeta rock care s-a făcut cunoscută pretutindeni cu hitul “Lost On You“, își va încânta fanii și cu “Muddy Waters” și “When We’re High”, cântece de pe cel de-al cincilea album al său, Heart to Mouth, dar și câteva melodii de pe noul album al său.

Artista a lucrat la albumul Heart To Mouth încă din 2017, lucrând împreună cu colaboratorul și producătorul Lost On You, Mike Del Rio [Eminem, X Ambasadori, Skylar Gray] și scriitorul Nathaniel Campany. Numit astfel pentru calea ce se creează între inimă și gură, albumul adună atât piese melancolice și melodii pline de speranță, ce originează din același loc.

Programul Evenimentului:

Ora 18:30 – Deschiderea Porților

Ora 20:00 – Moonlight Breakfast

Ora 21:00 – LP

Ora 23:00 – Final

Meniu