fbpx

Expoziția internațională „The Art Of Banksy: Without Limits” se deschide în Mexico City

Mexico City se alătură listei tot mai mari de orașe din întreaga lume care găzduiesc o expoziție ce celebrează creativitatea și mesajele renumitului și faimosului artist stradal britanic anonim. Fanii artistului britanic Banksy, aclamat și provocator, pot acum să experimenteze operele sale iconice de aproape, cu ocazia expoziției The Art of Banksy: „Without Limits” care se deschide în Mexico City pe 15 octombrie.

Expoziția – construită la comandă pentru a se potrivi cu locul de desfășurare – include mai multe zone experiențiale și peste 175 de lucrări ale artistului, cum ar fi originale certificate, printuri, fotografii, litografii, sculpturi, picturi murale și instalații de video mapping create doar pentru acest turneu.

Pornind de la succesul incredibil înregistrat de The Art of Banksy: „Without Limits” în Europa, Orientul Mijlociu, Australia, Asia, Asia de Sud, America și SUA, expoziția ajunge pentru prima dată în Mexico City. Până în prezent, peste 1,3 milioane de persoane au vizitat expoziția în întreaga lume.

Guillermo S. Quintana, curatorul expoziției și creatorul conceptului artistic al acesteia, a lucrat în echipa expoziției The Art of Banksy: „Without Limits” timp de 4 ani și jumătate. În cadrul procesului de creație, privitorul va fi purtat într-o imersiune experiență imersivă și se va bucura de expoziție într-un mod unic, astfel încât va cunoaște în profunzime mesajele lui Banksy.

Considerat unul dintre cei mai valoroși și mai discutați artiști ai timpului nostru, popularitatea lui Banksy nu poate fi negată. Unele dintre lucrările lui Banksy sunt reproduse cu atenție cu tehnica sa de stencil special pentru expoziție. În plus, vizitatorii pot vedea 42 de lucrări murale instalații realizate de o echipă de creație renumită, aducând în mod autentic spiritul artei stradale într-o expoziție de interior.

Un documentar video oferă vizitatorilor informații despre viața și opera lui Banksy, toate acestea fiind prezentate într-un cadru unic. Expoziția promite – și
oferă – o experiență cu adevărat impresionantă și este o „vizită obligatorie” pentru a celebra sau a învăța despre arta sa. Alte atracții includ instalațiile „Dismaland” din parcul de distracții pop-up Bemusement Park din 2015 al lui Banksy, printuri ale operelor „Flower Thrower” și „Kissing Coppers” și sculptura „Phone Booth”. Alte surprize includ o secțiune dedicată activismului lui Banksy legat de imigranți și un „infinity room” care abordează politica. Vizitatorii sunt, de asemenea, invitați să se alăture spiritului activismului lui Banksy pictându-și cu spray propriul tricou cu un donație de 2 dolari către organizația M.V. Louise Michel.

„The Art of Banksy: ‘Without Limits’ nu este o expoziție, ci o expoziție cu o filozofie, deoarece Banksy adoră să provoace, să șocheze și chiar să deranjeze societatea”,”. „El o face cu umor și poezie, într-adevăr. Banksy are abilitatea unică de a exprima prin operele sale unele adevăruri pe care majoritatea oamenilor nu au curajul să le spună cu voce tare. Și, în zilele noastre, trebuie să fim sinceri, empatici și grijulii față de ceilalți celălalt mai mult ca niciodată. Iată ce face arta lui Banksy: are puterea de a uni oameni, idei, valori care pot schimba lumea pentru mai bine. Prin intermediul The Art of Banksy: „Fără limite”, misiunea noastră este de a prezenta adevărul despre arta lui Bansky și de a purta puternica lui mesaj în lume.”

The Art of Banksy: „Without Limits” a fost expus cu succes în mai multe orașe internaționale, inclusiv Istanbul, Amsterdam, Melbourne, Anvers, Berlin, București, Cluj, Budapesta, Riyadh, Viena, Varșovia, Seul, Atlanta, Miami, Charlotte, Santiago de Chile, Seattle și Bangkok. Expoziția este renumită pentru instalarea sa unică în fiecare locație, asigurând o experiență nouă și inovatoare pentru fiecare vizitator.

Locație: Str: Antiguo Hotel Reforma. Paris 32, Tabacalera, Cuauhtémoc, 06030 Mexico City, CDMX.

Bilete disponibile la casa de bilete a sălii începând cu 15 octombrie și online începând cu 7 octombrie 2022 la ora 12:00 a.m. pe site-ul Ticketmaster.

DESPRE „THE ART OF BANKSY: WITHOUT LIMITS”

Expoziția The Art of Banksy: „Without Limits” include peste 175 de lucrări de artă, inclusiv originale certificate, printuri, fotografii, sculpturi, instalații digitale, picturi murale și multe altele, create de Banksy, cunoscut la nivel internațional și anonim, care este considerat ca fiind unul dintre cei mai valoroși și mai discutați artiști ai timpului nostru. Unele dintre lucrările lui Banksy sunt reproduse cu atenție cu ajutorul șablonului său tehnică special pentru expoziție, în timp ce un documentar video le oferă vizitatorilor informații despre viața și munca sa, toate acestea fiind prezentate în cadrul unei cadru unic adaptat la HOTEL ANTIGUO REFORMA. Expoziția promite – și oferă – o experiență cu adevărat impresionantă și este un „must see” pentru a sărbători sau pentru a învăța despre arta lui Banksy, care servește în mod constant drept subiect de conversație. Cu peste 1,3 milioane de de vizitatori în străinătate.

DESPRE EVENTS

Condusă de Sorina Burlacu, eventS este una dintre cele mai importante companii de organizare de evenimente din Europa. Aducem divertismentul live în
oameni și o facem cu glorie. Suntem deopotrivă strategici și inovatori, credem în a gândi și a face. Suntem imersați în cultura, relațiile și experiențele care evoluează în jurul muzicii și divertismentului. Suntem experți în platforme de comunicare pentru toate evenimentele live. De ani de zile, lucrăm cu branduri de consum care se folosesc de percepțiile noastre profunde de marketing și afaceri pentru a construi activități mai bune în afacerile lor. De neuitat! Așa facem noi!

Meniu