Cirque du Soleil – Saltimbanco

 • Data:
  8.02.2012, 19:00
 • Se termina:
  12.02.2012, 15:00
 • Locatie:
  Romexpo, Pavilionul Central
 • Oras:
  Bucuresti

Aflat pentru prima data in Romania, grupul international Cirque du Soleil a oferit publicului noua spectacole desfasurate cu casa inchisa, cu emotionanta sa productie Saltimbanco. Cu peste 36 000 de participanti, Cirque du Soleil este cel mai bine vandut spectacol in sala din Romania pana in acest moment, un adevarat record. Evenimentul a fost prezentat de Orange.

Saltimbanco este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil si a fost prezentat din 1922 de nenumarate ori cu casa inchisa publicului din lumea intreaga – Europa, America de Nord, America de Sud, Australia, Japonia, Noua Zeelanda – in total mai mult de 11.5 milioane de fani entuziasti.

Un clasic Cirque du Soleil la apogeul sau, Saltimbanco este o sarbatoare caledoscopica si captivanta, inchinata agilitatii si artei. Cu o distributie de 50 de artişti de mare calibru provenind din 20 de tari diferite, atat reprezentatiile solo, cat si coregrafiile de grup din Saltimbanco constituie momente unice, uluitoare de acrobatie si in acelasi timp demonstratii incredibile de forta. Plin de culoare, amuzament si vraja, Saltimbanco este un spectacol de degustat alaturi de intreaga familie.

„Mitul intalneste magia … Un amestec straniu intre Commedia Dell’Arte şi frenezia unui concert rock ” – The New York Times

Despre Cirque du Soleil:

Pornind de la grup de 20 de artisti de strada, la inceputurile sale in 1984, Cirque du Soleil a ajuns astazi o importanta organizatie bazata in Québec, oferind divertisment de inalta calitate artistica. Compania are 5.000 de angajati, incluzand mai mult de 1.300 de artisti din aproape 50 de tari diferite. Mai mult de 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de orase de pe sase continente s-au lasat uimiti si incantati pana acum de Cirque du Soleil. In 2011, Cirque du Soleil va prezenta 22 de showuri simultan in intreaga lume. Cartierul general al Cirque du Soleil International este la Montreal, Canada. Pentru mai multe informatii, vizitati www.cirquedusoleil.com.