Billy Idol

mask

Billy Idol

29 iunie 2014, Arenele Romane Bucuresti

Billy Idol

"Billy Idol, the ultimate bad boy rocker, a făcut publicul să strige "more, more, more" . Într-un show care a avut de toate pentru toți - o voce în formă, hituri peste hituri, un setlist echilibrat, numeroase solo-uri de chitară și atmosferă - Billy "fuckin'" Idol a pus pe jar Arenele Romane." (Infomusic)

"Billy Idol, într-o formă de invidiat (…).Ce s-a simţit încă de la început? Atracţia dintre Billy Idol şi public, artistul oferind înapoi toată energia şi entuziasmul pe care le primea de la spectatori. La cei aproape 60 de ani ai săi, Billy Idol încă poate susţine un show extraordinar şi se menţine într-o formă de invidiat." (Iconcert)

"8 ani trecusera de cand "Furtuna Blonda" se napustise asupra Bucurestiului, iar duminica seara a revenit pentru a face cel putin aceleasi ravagii ca in 2006. De data asta s-a abatut cu si mai mare intensitate fiindca, pe langa Bucuresti, a venit randul Clujului de a fi ravasit la doar o zi distanta. (…) Iar ce a venit a fost un periplu minunat prin mare parte a pieselor ce au fost parte integranta din adolescenta si tineretea a vreo doua generatii, totul condimentat cu un solo de chitara magic al excelentului Steve Stevens. De remarcat in picioare conditia fizica de invidiat a unui om care, la peste 58 de ani, este in stare sa sustina un concert de aproape doua ore, sa alerge pe scena, asta in timp ce comunica in permanenta cu publicul si-l tine viu." (Rockstage)

facebook tipareste